Begin 2023 kreeg ik een berichtje van Luca Bendandi van Vetro Editions, een uitgever uit Berlijn. “Hi Arjan. We are working on a new book project in collaboration with @generative.hut about drawing machines and plotter art and we’d love to include some of your works! Let me know if it could be interesting for you and I’ll send you more details! Best regards, Luca – Vetro Editions, Berlin”  Je begrijpt, ik was een tijdje stil. Ik beschouw mezelf op de beste momenten als een aardige prutser en een gerenommeerde uitgeverij van generatieve kunst wil mijn werk in een boek!

Vanzelfsprekend reageerde ook positief en stuurde werk op. Ook wat filmpjes waarmee het boek zou worden opgetuigd via Augmented Reality. Dat is ook gebeurd, alleen mijn werk was te priegelig om herkend te worden. Of zoals mijn dochter zei: je hebt met digitale kunst via een analoog medium de digitale wereld verslagen!

 

 

 

Hoe dan ook, het is een extreme eer dat mijn werk te zien is in een boek waarin ook werk staat van onder meer:

Het boek is natuurlijk ook te koop. Klik daarvoor hier.